Kin-ball Open turnaje 2021/2022

Od Českého svazu kin-ballu přišla nabídka účasti na sérii Open turnajů v Kin-ballu pro školní rok 2021/2022. Bude se soutěžit ve smíšených týmech a třech věkových kategoriích. Snažíme se vyjednat zařazení alespoň jednoho turnaje na Moravě.

Vážení hráči a příznivci kin-ballu, 
jak jsme již avizovali na konci školního roku, od tohoto roku bychom chtěli kin-ball na školách a v klubech zase trochu podpořit, jelikož se určitě taky potýkáte s poklesem účasti tak jako my. Chtěli bychom děti namotivovat, aby se opět začaly hýbat. Chceme tedy uspořádat každý měsíc open turnaj, kam se bude moct přihlásit kdokoliv a sestavit si týmy podle potřeby. 

Bohužel se v Česku sport skoro vůbec nepodporuje (nestaví se nové a levnější haly), tedy aspoň ne ten neprofesionální, a tak už několik týdnů obvoláváme různě tělocvičny v Hradci Králové, Pardubicích, Přelouči a Lázně Bohdaneč, ale všechny prostory jsou plné. Původně jsme chtěli uspořádat turnaje v různých městech a místa uzpůsobit školám a klubům, které o to mají zájem, ale sehnat prostor na hraní vypadá jako nadlidský úkol. Pokud byste o nějakém prostoru věděli, který bude o víkendu volný, na další měsíce, tak budeme moc rádi, pokud nám dáte vědět. 

Posílám vám zatím termíny, které se nám podařilo zarezervovat. 

Říjen: Univerzita Pardubice, 17.10., 10.00 – 14.00 
Listopad: Praha, 13.11., 10.00 – 15.00 
Prosinec: Univerzita Pardubice, 12.12. od 10.00 do 14.00 (?) –> v prosinci je bohužel všude jinde plno a Univerzita Pardubice nemá ještě otevřený rezervační systém pro měsíc prosinec, budeme se ale snažit to směrovat na tento den.